Responsive image

ЧЗВ (Често Задавани Въпроси)


ПЛАЩАНИЯ / ПРОДУКТИ


В: Какъв е методът за закупуване на продукти?

О: Ако искате системата автоматично да Ви даде това, което сте закупили, методът е чрез PayPal. Ако желаете да закупите продукт по друг метод, можете да се свържете с мен чрез бутоните във фуутъра или пуснете Ticket в Discord сървъра ни.


В: Как да прегледам демо на продукт?

О: Избирате си даденият продукт, всеки продукт си има своя снимка, която е оразмерена, за да се визуализира добре с останалите продукти. Кликвате с десен бутон на мишката върху снимката на продукта -> Отваряне на изображението в нов раздел.


В: Как да прегледам информацията на определен продукт?

О: Всеки продукт има своята най-важна информация под формата на таблица. Избирате си съответният продукт и кликвате на синьото бутонче "Информация / Купи"


В: Как да използвам промокод при покупка на даден продукт?

О: След като вече имате промокод за отстъпка, отивате на желаният от Вас продукт -> Информация / Купи -> Купи и въвеждате промокодът в полето "Промо-код за отстъпка" и натискате бутона "Осребри".


В: Как мога да закупя продукт по поръчка, по изцяло мой вкус?

О: Лесно можете да поръчате продукт, като се свържете с мен чрез бутоните във фуутъра. Препоръчително е да пуснете Ticket в нашият Discord, като се конкретизирате какво точно искате, но ако желаете, можете да ми пишете и на лично съобщение.


В: Направил/а съм поръчка чрез PayPal, от къде мога да изтегля продукта?

О: След като успешно сте направили своята поръчка, можете да намерите информация за нея, както и да я изтеглите от "Потребителски панел" -> "Моите покупки" и натискате бутона "Свали".


В: Как да оставя мнение за даден продукт?

О: Ако искате да оставите мнение за даден продукт, влезте в "Потребителски панел"" -> "Моите покупки" -> "Остави мнение".


В: Как да харесам даден продукт?

О: Ако искате да харесате даден продукт, който сте закупили, влезте в "Потребителски панел"" -> "Моите покупки" и кликнете на синият палец нагоре.


ПРОФИЛ / ПОТРЕБИТЕЛСКА ИНФОРМАЦИЯ


В: Как да редактирам потребителския си профил?

О: За да редактирате своят потребителски профил, кликнете на бутона "Потребителски панел" или цъкнете тук


В: Как да прегледам потребителската си информация?

О: Цялата потребителска информация можете да я видите в началото на сайта, където пише "Потребителски профил".


В: Как да сменя своята парола, докато съм логнат в сайта?

О: Ако имате достъп до акаунта си и искате да смените своята парола, влезте в "Потребителски панел" -> "Смяна на парола" и въведете изискваните от Вас данни.


В: Как да сменя своята парола, докато нямам достъп до акаунта си?

О: Ако нямате достъп до Вашият акаунт и искате да смените своята парола, в навигацията цъкате на червеното бутонче "Забравена парола" и попълвате имейл адреса, с който сте се регистрирали в сайта.


АКАУНТ/ПОВЕРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ


В: Каква информация не е видима за потреибител, който ми преглежда профила?

О: Всеки, който преглежда Вашият профил не може да види Вашият IP адрес, както и Вашият имейл адрес, с който сте се регистрирали в сайта. Тази информация е секретна и е видима само от администратора на сайта.


В: Искам да деактивирам напълно акаунта си (да бъде изтрит), това възможно ли е?

О: Всеки един, който има регистрация в сайта, е с ПЪЛНОТО СИ ПРАВО да поиска деактивиране на акаунт. Само трябва да се докаже, че акаунтът е Ваш.